18 June 2015

Conferència “El rol de l’ecodisseny en l’economia circular”

El 16 de juny se celebra a Brussel·les la conferència “El rol de l’ecodisseny en l’economia circular”, organitzada per la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració de BCD Barcelona Centre de Disseny.

En els darrers anys, la Comissió Europea ha promogut l’ecodisseny mitjançant diverses iniciatives, com ara la implementació de la Directiva sobre ecodisseny per a productes relacionats amb l’energia. Ara que la Comissió prepara una nova proposta relacionada amb l’economia circular, és cabdal aconseguir que l’ecodisseny figuri al centre d’aquesta nova estratègia.

La conferència és una oportunitat única per escoltar un grup internacional format per ponents i representants de la Comissió Europea, legisladors de diverses regions, així com per membres d’entitats i xarxes empresarials i de la indústria del disseny.

Els ponents convidats per aquesta ocasió són el Dr. Walter Stahel, precursor del concepte Cradle to Cradle(R) i en Ignasi Cubiñà, Director de Eco Intelligent Growth i responsable de la introducció i difusió del Cradle to Cradle i la economía circular a Catalunya.

La cloenda de la conferència anirà a càrrec del secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, Sr. Josep Enric Llebot.

 

ecodisseny